Опубліковано: 14 Липня, 2022. Переглядів: 26135


Хустщину сколихнула сумна звістка (ФОТО)

Сумна звістка сколихнула сьогодні освіту Хустщини. Відійшов у вічність Василь Ілліч ХЛАНТА, донедавна директор Копашнівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Про це повідомили в Хустській районній профспілковій організації працівників освіти і науки.

Сумна звістка сколихнула сьогодні освіту Хустщини. Відійшов у вічність Василь Ілліч ХЛАНТА.

Донедавна директор Копашнівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Людина знана і шанована в нашому краї.

Краще написати про нього, як зробила це Світлана Кострець, яка пліч о пліч працювала усі роки, мало хто зможе: “Він так ще хотів зварити бограч для нашого колективу, найсмачніший бограч від найкращого директора. Він так хотів переобладнати кабінет, організувати ще один збір на допомогу ЗСУ. Він так хотів, щоб наша школа була затишною, комфортною для всіх: учнів, учителів, батьків. Він дуже любив квіти, тому їх було так багато в нашому закладі, в класах, коридорах, кабінеті. Він так радів успіхам кожного учня, вчителя, кожній грамоті, кожному кубку, кожній похвалі. Радів, бо дуже любив школу, свою роботу. Це був його другий дім, друга сім’я. Він так умів підтримати, порадити, допомогти… А сьогодні Василь Ілліч Хланта нас залишив тихо й просто, щоб нікого не потривожити, пішов на світанку. Колишній директор нашого Копашнівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Та який колишній?! Ми ще не встигли звикнути до цього.

Людяність, щирість, відкритість, готовність завжди прийти на допомогу – найголовніші чесноти Людини, яка стала для більшості із нас дуже близькою. Серце рветься від відчаю і болю, бо багато із нас навіть не зможе провести Вас в останню дорогу, позаяк цей липень позакидав нас далеко від дому. Чому так?! Низько схиляємо голови в скорботі, а мозок відмовляється вірити в те, що сталося, адже 62 – це ще жити й жити! Вічна і світла пам’ять Вам, дорогий Василю Іллічу. Царство Небесне! А слів катастрофічно не вистачає, тільки сльози… Ви в нашій пам’яті, серцях, душах назавжди!”

Спочивайте з миром, шановний колего”, – йдеться у дописі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...