Опубліковано: 26 Червня, 2022. Переглядів: 2518


Ще одна втрата: у боях за Україну загинув закарпатець (ФОТО)

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя як цивільного населення, такі і наших військових. Як повідомили на сторінці Дубівської ТГ, сьогодні надійшла сумна звістка про загибель на Донеччині у російсько-українській війні українського воїна, дубівчанина Івана Миколайовича Бережника, який став на захист України ще у 2014 році.

Боєць брав участь у Революції Гідності, був поранений на Майдані, потім добровольцем пішов до Карпатської Січі, служив у Національній Гвардії, у полку спеціального призначення Національної поліції. Був справжнім патріотом, щирим і добродушним товаришем, найдорожчим братом і просто хорошою людиною.

У соцмережі Фейсбук на сторінці Парафія Дубове, повідомили, що поховають Героя, який віддав своє життя за рідну землю завтра, 27 червня.

“15.00 Чин похорону і погребення на старому цвинтарі смт. Дубове. Відносно похорону можливі зміни. Якщо такі будуть, то повідомиться додатково на цій сторінці.Прохання не приносити штучних вінків. ЧАС ВКАЗАНО КИЇВСЬКИЙ”, – зазначається в повідомленні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...