Опубліковано: 5 Червня, 2022. Переглядів: 315


Сьогодні – День працівників водного господарства

Щорічно, в першу неділю червня, відзначається професійне свято – День працівників водного господарства, яке започатковане Указом Президента України від 18 березня 2003 р № 226/2003. Водне господарство України, тісно пов’язане з усіма галузями народного господарства і впливає на забезпечення необхідних соціальних і побутових умов життя населення.

Водні ресурси у повній мірі визначають рівень життя і здоров´я населення.

Вода є безцінним природним ресурсом краю, значення якого в сучасному світі зростає. Робота працівників водного господарства полягає в ефективній експлуатації меліоративних систем та водогосподарських споруд міжгосподарського призначення, з метою забезпечення необхідних умов для виконання заходів пов’язаних з попередженням шкідливої дії води і ліквідації її наслідків.

Ця важлива функція залежить від злагодженої роботи Берегівського міжрайонного управління водного господарства.

Головні водні артерії в зоні діяльності управління є річки Тиса, Боржава, Іршавка, Синявка та багато інших річок та гірських потічків, які потребують бережного відношення та захисту.

Берегівське МУВГ здійснює комплекс заходів по обслуговуванню гідротехнічних споруд в Берегівському та частково Хустському районах, що включає 135 км захисних дамб, 384 км каналів, 206 споруд, 9 насосних станцій, роботою яких керують фахові інженерно-технічні працівники.

З цієї нагоди, щиро вітаємо всіх працівників водогосподарського комплексу з професійним святом !!!! Нехай ваша повсякденна та наполеглива праця сприяє збереженню та відродженню водних ресурсів краю.

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...