Опубліковано: 23 Травня, 2022. Переглядів: 552


Є “план Б”: Зеленський прокоментував замахи на своє життя

Українська влада має план “Б”, якщо російським військовим вдасться успішно виконати замахи на керівництво України, передусім на президента.

“Згідно з нашим законодавством, є кому управляти державою. Ми були підготовлені і розділені, я, прем’єр-міністр і голова парламенту. У нас парламентсько-президентська республіка. Ми розуміли, якщо буде та чи інша втрата, ми будемо готові до цього процесу.

Ми розділили Кабмін на 2 частини, це було два дублі, щоб країна могла бути захищена навіть від таких результатів”, – сказав президент Володимир Зеленський під час розмови з відеозв’язку в Українському домі у Давосі.

Зеленському двічі ставили запитання, чи планувалося щось на випадок, якби одна зі спроб росіян вчинити замах на президента вдалася.

“Стільки зусиль, люди витрачали сили і гроші… я вже готовий їм і допомогти.. але вранці я прокидаюся і прокидаюся. Тому до цього ставлюся філософськи”, – віджартувався глава держави.

Він додав, що така загроза продовжує існувати щодня. “Але поки що я живий, і це не голограма, я реально з вами розмовляю”, – пожартував також Зеленський.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...