Опубліковано: 15 Травня, 2022. Переглядів: 662


Дайте заробити: керівник великої мережі АЗС виступив проти перевірок роздрібних цін

Директор мережі АЗС Prime Дмитро Леушкін розкритикував проведення перевірок роздрібних цін на АЗС, які почали проводити групи Держпродспоживслужби за дорученням прем’єр-міністра Дениса Шмигаля. Про це пише uamotors.

За його словами, рейди із заправок призведуть не до зниження цін на паливо, а до зовсім іншого результату.

Зокрема, прогнозується, що в областях, де почалися перевірки, АЗС просто закриватимуться, а паливо вони почнуть продавати оптом.

Леушкін вважає, що мережам АЗС зараз навіть зручніше і вигідніше продавати бензин та дизельне паливо оптом, а не в роздріб. Чому? Тому що в цьому випадку не потрібно платити зарплату працівникам, податки.

Експерт вважає, що дефіцит палива може тривати ще приблизно два місяці, доки не буде налагоджено регулярне постачання з Європи.

Україна вже домовилася із Польщею про збільшення транзиту палива до 200 тонн на місяць. Постачання бензовозами вже йдуть. Зараз щодня до нашої країни завозять приблизно стільки ж палива, скільки його споживають щодня. Але в Україні планують створити стратегічний запас палива, який не зможуть розбомбити та знищити російські окупанти. Це допоможе уникнути дефіциту палива у майбутньому.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...