Опубліковано: 13 Травня, 2022. Переглядів: 948


Зеленський готовий до переговорів із Путіним без посередників

Президент України Володимир Зеленський готовий особисто зустрітися для переговорів із президентом Росії Володимиром Путіним.

Зокрема, без прокремлівських посередників і на умовах діалогу, а не ультиматумів.

Про це заявив глава держави під час інтерв’ю італійському телеканалу Rai 1, – передає видання ГПУ.

“Що стосується переговорів з РФ, питання ускладнюється щодня. Я особисто так вважаю, тому що щодня звільняємо невеликі містечка і бачимо сліди знущань, тортур, розстрілів, які лишили російські військові. І саме тому ускладнюється момент про можливість переговорів”, – заявив Зеленський.

За його словами, українське суспільство вісім років прагло говорити з Росією.

“Зараз суспільство налаштоване не позитивно. Я, як президент, готовий говорити з Путіним, але тільки з ним, без його посередників і на умовах діалогу”, – підкреслив Зеленський.

Через повномасштабну війну проти України Путін не зможе зберегти лице. Але йому слід подумати про те, що ще можливо зберегти свою країну. Ця війна зробила кордон між Україною і Росією не лише територіальним, а й історичним, вважає президент.

“Я не думаю, що він зможе зберегти лице, і, чесно кажучи, я не думаю про те, що в майбутньому буде з цією людиною. Мені здається, що нам треба думати, що буде в майбутньому з Росією. Я насамперед думаю, що буде у нас, але це наші сусіди і в будь-якому випадку після нас прийдуть інші президенти і будуть змінюватися покоління. Путіну треба зберегти його державу. Усі те, що було збудовано до нього”, – додав Зеленський.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...