Опубліковано: 5 Травня, 2022. Переглядів: 487


Росія випустила проти України більше двох тисяч ракет – Зеленський

Російська армія протягом цієї війни використала проти України 2 тис. 14 ракет.

Зафіксовано 2 тис. 682 появи російських бойових літаків у нашому небі.

“Кожен з таких прильотів це загибель наших людей, руйнування нашої інфраструктури”, – сказав президент Володимир Зеленський у виступі на благодійному вечорі Brave Ukraine, повідомляє Gazeta.ua.

“Російські війська сьогодні (5-го травня), як і кожного дня протягом цієї війни, продовжували бомбардування наших міст і наших людей. Моя традиційна ранкова нарада з військовими, з керівництвом війська, з урядовцями, дипломатами пройшла під звуки сирени, повітряної тривоги. Ракетні удари кожного дня – отака наша реальність”, – зазначив Зеленський.

Він повідомив, що в день, коли прем’єр Великої Британії Борис Джонсон звернувся до Верховної Ради російська армія нанесла 15 ракетних ударів.

“Це можна назвати певним російським “компліментом” твоїй блискучій промові і нашій плідній міждержавній співпраці,” – звернувся Зеленський до Джонсона.

“Росію очевидно дратує близькість України і Британії”, – додав він.

Президент пояснив, що перемовини з Україною важливі й для Великої Британії. Адже це про незламність, сміливість та лідерство, яке два народи демонструють разом у захисті свободи.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...