Опубліковано: 30 Квітня, 2022. Переглядів: 611


У боях за Україну загинув 22-річний американець (ФОТО)

Президент США Джо Байден висловив занепокоєння новиною про смерть американця.

Ребекка Кабрера, мати американця, який загинув у боротьбі за Україну, розповіла CNN, що її син мав високу моральну цінність і хотів чинити правильно, тому він вирішив приєднатися до українців у їхній боротьба проти російського вторгнення.

«Він змусив усіх нас пишатися тим, що він робив те, що в його серці було правильним, і знаєте, усі, з ким він стикався у своєму житті, казали, що вони пишаються тим, що служать поруч із ним, були частиною його життя і просто всі пам’ятають, хто він був, він був героєм, і він робив правильно», – сказав Кабрера.

Кабрера востаннє розмовляла зі своїм сином Віллі Джозефом Канселем минулого четверга, перш ніж його вбили.

«У четвер ми трохи поспілкувалися через FaceTime і мені вдалося поговорити з деякими людьми з його підрозділу», — сказав Кабрера.

У п’ятницю Джо Байден висловив занепокоєння новиною про смерть американця.

22-річний хлопець працював у приватній військовій підрядній компанії, коли його вбили.

Кансел, колишній морський піхотинець США, за словами його матері, влаштувався працювати в приватну військову підрядну компанію на додачу до своєї основної роботи офіцером виправних органів у Теннессі незадовго до початку війни в Україні наприкінці лютого. Коли почалася війна, компанія шукала військових для боротьби за Україну і Кансел погодився.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...