Опубліковано: 26 Квітня, 2022. Переглядів: 829


Зрадила Україну: директорці школи повідомили про підозру (ФОТО)

На Донеччині повідомили про підозру директорці школи, яка співпрацювала з окупантами.

У квітні директорка Волноваського опорного закладу загальної середньої освіти зрадила Україні й добровільно погодилася співпрацювати з окупаційною владою РФ і представниками так званої ДНР, які тимчасово захопили місто, повідомила 26 квітня пресслужба Офіса генерального прокурора.

“Мешканці Волновахи заочно повідомили про підозру в пропаганді в закладах освіти для сприяння збройної агресії Росії проти України, встановленню та утвердженню тимчасової окупації частини території країни, уникненню відповідальності за збройну агресію держави-окупанта, а також у діях, спрямованих на впровадження стандартів освіти держави-агресора в українській школі”, – ідеться в повідомленні.

Перебуваючи на посаді директорки навчального закладу, перейменованого окупантами у “Волноваську опорну школу № 5”, підозрювана пропагує збройну агресію РФ проти України та в процесі навчання українських дітей активно впроваджує стандарти освіти держави-окупанта.

Під час виступу в підконтрольному російським загарбникам ЗМІ освітянка повідомила про те, що Волноваху й будівлю даної школи нібито обстріляли Збройні сили України, що не відповідає дійсності.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...