Опубліковано: 24 Квітня, 2022. Переглядів: 697


Корегували ворожі обстріли: СБУ “спакувала” колаборантів і зрадників у п’ятьох областях України

Служба безпеки України затримала депутата-колаборанта й ліквідувала агентурну мережу окупантів на півдні й сході. У Херсонській області затримали депутата однієї з місцевих рад, якого завербувала федеральна служба безпеки Росії, повідомили оперативники в Telegram.

На Харківщині спецпризначенці викрили поплічницю окупантів, яка корегувала ворожі ракетні обстріли шкіл, лікарень і житлових кварталів.

“У Луганській області ліквідували групу ворожих інформаторів, до складу якої входили троє жителів Сіверськодонецька. Ще одну поплічницю загарбників викрили поблизу Попасної. На Донеччині СБУ затримала корегувальницю ворожого бомбардування одного із заводів Краматорська”, – повідомляють в СБУ.

Крім того, в Одесі затримали інтернет-агента російських спецслужб, якого ворог використовував для проведення інформаційних диверсій.

“СБУ заблокувала діяльність групи енергетичних компаній, якими керували з РФ. Серед них п’ять комерційних структур, що постачали природний газ та електроенергію”, – написали спецпризначенці.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...