Опубліковано: 21 Квітня, 2022. Переглядів: 497


Війська РФ продовжують наступ – Генштаб

Російські окупанти продовжують атакувати на сході України та не полишають спроб встановити повний контроль над територією Донецької і Луганської областей.

Також росіяни не припиняють бомбити об’єкти військової та цивільної інфраструктури по всій України.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в Facebook, – передає ГПУ.

“На Донецькому і Таврійському напрямках ворог намагався взяти під повний контроль Маріуполь. Продовжував завдавати авіаційних ударів та здійснював спроби штурмових дій в районі морського порту і заводу “Азовсталь”, – додають.

На тимчасово захопленій території Херсонщини самопроголошена влада оголосила мобілізацію.

“Крім того, за наявною інформацією, на 1 травня в окупованій Російською Федерацією частині Херсонщини сплановано проведення так званого “референдуму”. А в період 2-10 травня – “перепис населення”. Місцевим жителям заборонено будь-яке переміщення між населеними пунктами”, – наголошують у Генштабі.

Загарбники продовжують обстрілювати Миколаїв, намагаються наблизитися до міста. Але успіху не мають.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках противник не наступав.

“Ознак формування наступальних угруповань не виявлено. Фіксується суттєве скорочення інтенсивності руху колон російської військової техніки по території Республіки Білорусь. Окремі підрозділи збройних сил Білорусі продовжують виконувати завдання з прикриття українсько-білоруського кордону в Берестейській і Гомельській областях”, – повідомляють у Генштабі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...