Опубліковано: 31 Березня, 2022. Переглядів: 3368


Як сім’я уродженця Закарпаття Шуфрича “кидає” на гроші робочий персонал, – соцмережі (ВІДЕО)

У соцмережі Фейсбук з′явилося відео розмови з адміністраторкою маєтку нардепа Нестора Шуфрича в Конча-Заспі. Вона розповідає, як сім′я уродженця Закарпаття “кидає” на гроші персонал, який працює в них не офіційно.

Відповідне відео опублікував на своїй сторінці користувач Фейсбук Василь Крутчак.

“Викладаю відео на якому приватна адміністраторка маєтку в Конча-Заспі, нардепа Нестора Шуфрича, розповідає про те, як сім’я Шуфричів кидає на гроші робочий персонал, який працює в них не офіційно”, – йдеться в описі до відео.

До слова, про патологічну жадібність нардепа Шуфрича періодично писали і в ЗМІ. Так, у червні 2013 року один з футболістів ужгородської “Говерли”, якою опікувалися Шуфричі, розповідав в інтерв′ю виданню football.ua про невиплату зарплат команді.

На питання, яка у “Говерли” заборгованість особисто перед ним, футболіст Дмитро Вітер сказав: “Сім місяців заробітної плати. Коли я прийшов, це була зима 2012 року, Говерла була у першій лізі та йшла до Прем’єр-ліги. Тоді все платилося регулярно, жодних проблем не було. Щойно команда вийшла до Прем’єр-ліги, мені відразу ж перестали платити гроші, прописані у контракті. Я розумію, що не потрапляв до першої команди, грав за дубль, але контракт є контрактом. Змінювати умови в односторонньому порядку не можна”.

Також ЗМІ писали про ухиляння від сплати податків Нестором Шуфричем, нардепом від тоді ще “Опозиційного блоку”.

Зазначимо, про справу щодо можливої ​​несплати податків стало відомо на початку лютого 2017 року — із ухвали Печерського суду Києва. Цим рішенням суд дозволив Генеральній прокуратурі вилучити у Національному агентстві щодо запобігання корупції копію електронної декларації Шуфрича.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...