Опубліковано: 28 Березня, 2022. Переглядів: 1252


Шойгу ховається в бункері від ядерного вибуху – Грозєв (ВІДЕО)

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу ховається в бункері від можливої ядерної загрози.

Про це сказав журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв під час телемарафону.

Він вважає, що президент РФ Володимир Путін не відкидає варіант з ядерним ударом. І в такому випадку керівництво країни треба ховати у бункерах.

“Це наша дуже обґрунтована версія. Якщо в плані стратегії Кремля залишається варіант з ядерним ударом, а він залишається, Пєсков це підтвердив. Тому вони заздалегідь повинні почати ховати керівництво. Тому, простеживши пересування літака Шойгу ми бачимо часті вильоти в Уфу. Це дає очевидну відповідь, що Шойгу в бункері”, – сказав він.

Джерела серед російських спецслужб попереджали Bellingcat, що Путін налаштований рішуче. Вони кажуть, що ядерний удар розглядається у випадку провалу плану взяття Києва. Наказ про застосування ядерної зброї мають виконати п’ять осіб. І серед них хтось може відмовитись.

“Ми спілкувалися дуже багато з людьми з російських спецслужб. Ті люди, які ще до початку війни, у грудні-січні нас попереджали, що це дуже ймовірно, що Путін сам дуже цього хоче, що він хвалився близькому оточенню, що він готовий на це піти. Навіть ці люди зараз кажуть, що він при перспективі повного провалу захоплення Києва може дати таке розпорядження, але він не може застосувати ядерну зброю умовною червоною кнопкою. Наші джерела впевнені, знайдуться як мінімум пару з цих п’яти, які не виконають наказ. Він знає, що такий ризик існує. І навряд чи дасть такий наказ”, – каже Грозєв.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...