Опубліковано: 28 Березня, 2022. Переглядів: 1273


На Закарпатті киянина взяли під варту через підозру у шахрайстві з орендою житла

Мешканця Київської області підозрюють у шахрайстві з орендою житла в Закарпатській області. Про це повідомляє Закарпатська обласна прокуратура на сайті. Чоловікові обрали запобіжний захід — тримання під вартою із можливістю внесення застави 496 000 гривень.

За інформацією слідства, чоловік після введення в Україні воєнного стану переїхав на Закарпаття та намагався обманним шляхом заволодіти грошима громадян, — йдеться у повідомленні.

На платформі онлайн-оголошень він виставив інформацію про довгострокову оренду будинку у селі Поляна, який не перебував у його розпорядженні. У телефонній розмові із мешканкою Донеччини, потенційною клієнткою, чоловік повідомив, що потрібно внести частково попередню оплату — 6 тисяч гривень. А після того, як отримав гроші, перестав виходити із жінкою на зв’язок.

Наразі обставини злочину з’ясовують слідчі Ужгородського районного управління поліції у межах досудового розслідування.

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури жителеві Київської області повідомили про підозру у шахрайстві, яке вчинене шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки — ч. 3 ст. 190 ККУ.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...