Опубліковано: 23 Березня, 2022. Переглядів: 3241


Віктор Балога раптово опинився в реанімації, – журналіст

Підставив «своїх» і втік: нардеп Віктор Балога знаходиться в реанімаційному відділенні лікарні Св. Мартина, очевидно, аби зняти фейкові «побої», які він ніби то отримав під час провокації проти правоохоронців, аби в подальшому використати у своїх брудних комбінаціях.  Про місце знаходження політика повідомив на своєму телеграм-каналі журналіст Павло Федака.

Він написав: «Нардеп Віктор Балога перебуває у реанімаційному відділенні Мукачівської міськрайонної лікарні. Наразі невідомо, чи дійсно у народного депутата серцевий напад, чи це «гра» з метою уникнути затримання». Замість того, аби захистити своїх охоронців, Віктор Балога вирішив уникнути відповідальності й сховатися у медзакладі.

Нагадаємо, сьогодні о 8.00 відбулася позачергова сесія Мукачівської міської ради, де був присутній 31 депутат. Інших обранців вирішили не пускати за командою одіозного політика, нардепа Віктора Балоги його охоронець разом із «тітушками». Вони заблокували собою вхід депутатам, через що обранці не з’явилися на сесію. Завдяки оперативній і злагодженій роботі правоохоронців, групу агресивно налаштованих осіб, які вчиняли конфлікт, в тому числі зі застосуванням фізичної сили невідомих 19 осіб затримали і доставили до районного управління поліції. Наразі вирішується питання щодо поміщення їх до ізолятора тимчасового тримання.

Тим часом народний депутат Віктор Балога, за вказівкою якого і діяли порушники, переховується наразі у реанімації із сфальсифікованим діагнозом. Тож усі охочі можуть відвідати політика, якому раптово стало зле, і віднести йому апельсини у відділення лікарні Святого Мартина. Правоохоронці, які бажають знайти і опитати народного депутата України, можуть також завітати до лікарні і переконатися у місці перебування Віктора Балоги, – пише Перший кабельний.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...