Опубліковано: 16 Березня, 2022. Переглядів: 2449


Мікроавтобус з переселенцями потрапив у жахливу ДТП: багато загиблих та поранених (+ФОТО)

На Хмельниччині в ДТП потрапив мікроавтобус з переселенцями. В результаті автопригоди загинуло 7 людей, 9 — травмовано. Про це повідомляє пресслужба поліції Хмельницької області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 16 березня, близько 6.00 години на трасі «Кропивницький — Знам‘янка» поблизу с. Лозова Волочиської тергромади.

Наразі слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту продовжують роботу на місці події та з’ясовують усі обставини ДТП.

«Відбулось зіткнення автобуса «Setar» під керуванням 61-річного жителя Донецької області та мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter» (дані водія встановлюються), який перевозив переселенців з м. Дніпро в напрямку м. Тернопіль.» – йдеться у повідомленні.

У результаті автопригоди водій та шестеро пасажирів мікроавтобуса загинули на місці події. Ще 9 пасажирів транспортного засобу госпіталізовані до лікарні в м. Волочиськ. Наразі анкетні дані загиблих і потерпілих встановлюються.

Ми вкотре просимо водіїв бути обережними і дотримуватись правил дорожнього руху. Адже дуже прикро, коли людям вдається втекти від війни, а гинуть вони в ДТП через елементарне недотримання ПДР. – звертаються правоохоронці до водіїв.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...