Опубліковано: 28 Січня, 2022. Переглядів: 25732


Стрільця, який убив п’ятьох товришів по службі, привезли до суду (ВІДЕО)

У п’ятницю, 28 січня, суд у Дніпрі має обрати запобіжний захід нацгвардійцю Артемію Рябчуку, який 27 січня вбив п’ятьох військових на заводі “Південмаш”. Правоохоронці клопотатимуть про присудження йому тримання під вартою без альтернативи можливої застави. Про це розповіли на спільному брифінгу радниці з комунікації ДБР Тетяни Сап’ян та речниці Нацполіції Мар’яни Реви.

Наразі слідчі вже повідомили затриманому про підозру в умисному вбивстві, дизертирстві, викраденні, привласенні та вимаганні військовослужбовцем зброї.

Крім того, в процесі слідства буде встановлено, чи не перебував хлопець у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, також йому призначать експертизу щодо психологічного стану.

Зазначається, що правоохоронці перевіряють декілька версій трагедії, а також інформацію про цькування хлопця та бійку, що нібито трапилася кілька місяців тому між військовими.

Як повідомило видання “Сьогодні“, близько 16:00 Рябчука привезли до суду, де йому мають обрати запобіжний захід. На місці розгорівся скандал через те, що журналістів не пускають на засідання.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...