Опубліковано: 23 Січня, 2022. Переглядів: 620


У сусідній Угорщині сталася пожежа в лікарні: є загиблий, десятки людей евакуювали (+ФОТО)

В угорській столиці Будапешті 23 січня пожежа охопила будівлю лікарні Св. Імре (Szent Imre Hospital), де лікували зокрема й хворих на коронавірус, а також проводили кампанію вакцинації проти нього. Внаслідок події кілька людей отруїлися чадним газом, одна з них померла.

НП трапилася вранці неділі в медзакладі по вулиці Тітеньї.

Про це повідомляє видання Blikk із посиланням на дані правоохоронців.

Зазначається, що полум’я спалахнуло близько 07:30 на першому поверсі в палаті дезінтоксикації. Хоча сама пожежа була не надто великою, дим огорнув будівлю за лічені хвилини.

Пожежа виникла на першому поверсі лікарні

Першими у двір вибігли десятки пацієнтів і медичних працівників. Проте ті, хто перебував у відділенні інтенсивної терапії на третьому поверсі, змогли вибратися лише на балкони, бо багато хворих були “прив’язані” до кисню, а лікарі не могли їх залишити самих.

Під час пожежі лікарню огорнув сильний дим

Рятувальники, які прибили на місце НП, евакуювали 56 пацієнтів. Пожежники з 18 одиницями техніки змогли швидко загасити вогонь, але дим все ще наповнював будинок.

У пожежі загинула людина, ще двоє постраждали

Після ліквідації вогню одну людину було знайдено мертвою. Ще двоє постраждали, отруївшись чадним газом.

НП трапилася у лікарні Szent Imre Hospital

Представник Будапештського управління по боротьби зі стихійними лихами Мате Кісді повідомив, що пожежу могла спровокувати несправність технічного обладнання.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...