Опубліковано: 16 Січня, 2022. Переглядів: 723


Гороскоп на 17 – 23 січня

Овен. Ви більше не зможете приховувати свої почуття. Щирими варто бути й на роботі. Якщо зробите помилку, не бійтеся сказати про це начальству. Ваша чесність буде зарахована. У вихідні відпочиньте як слід у компанії друзів.

Телець. Ваші таланти та здібності почнуть приносити дохід. Не роздумуючи, погоджуйтеся на цікаві пропозиції, які надійдуть у цей період. У стосунках із старшим поколінням постарайтеся знайти компроміс.

Близнюки. Зараз не слід позичати комусь гроші, бо це може спровокувати фінансові проблеми. На роботі ближче до кінця тижня очікується аврал. Спокійно поясніть домашнім, що в ці дні ви проводитимете багато часу в офісі.

Рак. Знадобляться сили, бо відразу кілька серйозних починань вимагатимуть вашої пильної уваги. У любовних стосунках, навпаки, ослабте контроль. Довіряйте партнеру, якщо не хочете, щоб він злякався натиску й утік.

Лев. Постарайтеся оточити себе приємними людьми, а неприємних, навпаки, ігноруйте. Зірки радять частіше відпочивати та бувати вдома. Якщо є можливість, візьміть відпустку. Вам потрібно відновити сили, перезавантажитися.

Діва. Не беріть на себе додаткових обов’язків на роботі, бо потім ще довго віддуватиметеся за інших. Будете дуже популярними в протилежної статі. Використовуйте це для пошуку своєї половинки, якщо ви самотні.

Терези. Період буде напруженим, якщо у вас залишилося багато незавершених справ на роботі. Запасіться терпінням. Тим, хто мріє схуднути, час якнайсерйозніше взятися до справи. Спокус буде багато, але ви впораєтеся.

Скорпіон. Не бійтеся робити перший крок. На вас чекає період сюрпризів та подарунків. Не забудьте подякувати тим, хто робитиме вас щасливими в ці дні. Наприкінці тижня надійде пропозиція, від якої не варто відмовлятися.

Стрілець. Роботу додому зараз краще не брати – родина вас не зрозуміє. Тож постарайтеся бути максимально активними в робочий час. Імовірні проблеми з фінансами. Ви зможете вирішити їх самостійно, не вдаючись до позик і кредитів.

Козеріг. Рішення, які ви приймете в цей час, можуть докорінно змінити ваше життя. Зірки радять не поспішати й добре все обміркувати. Період сприятливий для творчості. Використайте його для чогось нового та незвичайного.

Водолій. Уважніше поставтеся до власного здоров’я. Подбати також доведеться про близьких: деякі з них завдадуть клопоту не лише собі, а й вам. Не залишайтеся осторонь чужих проблем, і вам це зарахується.

Риби. До будь-яких пропозицій варто поставитися із сумнівом. Краще порадьтеся з компетентними людьми, щоб не помилитися. Діти буквально зводитимуть вас із розуму. Пам’ятайте, що капризи – це тимчасово, і тримайте себе в руках.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...