Опубліковано: 18 Листопада, 2020. Переглядів: 375


Невідомі напали на рейсовий автобус

18 листопада о 4.30 на вул. Ремісничій в Чернігові невідомі напали на автобус сполученням “Чернігів-Київ”. В салоні, окрім водія, були 3 пасажирів. Їх забрав інший автобус.

Автобус належить компанії “Autolux”. Це 3-й випадок за останні 3 місяці, розповіла Gazeta.ua керівник департаменту комунікації компанії Олена Ковтюх.

“Неподалік місця планової зупинки водій почув хлопок, а потім дзвін розбитого скла. Воно розлетілося біля одного з пасажирів. Від’їхавши на безпечну відстань, водій зупинив автобус, повідомив інформацію диспетчеру та викликав поліцію. Характер ушкоджень може свідчити про обстріл з пневматичної зброї”, – розповіла Олена Ковтюх.

Перший напад був уночі 2 жовтня. Тоді на вул. Громадській на дорогу вибігли люди у масках та жбурляли в автобус важкі предмети. Побили лобове скло та бокові рами. Ввечері 10 листопада невідомі розбили лобове скло автобуса дорогою від автостанції “Голлівуд” до автопарку.

“Ще раніше якісь люди погрожували у пункті продажу квитків. Мовляв, ми прийшли на ринок, де вже 15 років працюють інші. Підозрюємо, що це можуть бути конкуренти. Але доказів не маємо”, – додала Олена.

Перевізник кожного разу звертався до поліції.

“У першу чергу, під удар потрапляють люди. Водії наші в шоковому стані. Тепер і пасажири постраждали”, – говорить керівник регіонального структурного підрозділу компанії Юрій Пархоменко.

У поліції підтвердили факти нападів. Справу розслідують як хуліганство.

“Усі три випадки об’єднані в одне провадження. Попередньо, зброя під час нападів не застосовувалася, зокрема й в останньому випадку. Проте остаточно це встановлять експерти. Причетних до нападів встановлюють”, – розповів Сергій Гузь із відділу комунікації обласної поліції.

Нападникам загрожує до 7 років за ґратами.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...