Опубліковано: 3 Січня, 2022. Переглядів: 862


Названо три популярні напої для зміцнення імунітету

У сезон ГРВІ та грипу зміцнити імунітет та полегшити перебіг хвороб можна, включивши до раціону певні продукти та напої. Одним із найкорисніших чаїв експерти назвали імбирний, женьшеневий та зелений.

Імбірний чай

За словами фахівців, цей напій – один із найкращих для зняття симптомів застуди. В одному з оглядів зазначається, що імбир має потужні протизапальні властивості. Оскільки запалення може вплинути на імунну реакцію організму, імбирний чай здатний зіграти значної ролі у зміцненні імунітету, йдеться у публікації.

Женьшеневий чай

Чай із женьшеню популярний через його здатність полегшувати стан при інфекціях верхніх дихальних шляхів. Рослина з давніх часів застосовувалося у китайській народній медицині з метою підвищення захисних функцій організму. З’ясувалося, що женьшень може значно зменшувати симптоми ГРВІ та грипу.

Зелений чай

Згідно з одним із досліджень індійських учених, зелений чай містить антиоксиданти, здатні підвищувати імунітет. Потужну антибактеріальну та противірусну властивість напою надають катехіни, поділилися подробицями автори наукової роботи.

Джерело: prostoway.com.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...