Опубліковано: 29 Грудня, 2021. Переглядів: 645


10-річний хлопчик кілька годин теплом свого тіла рятував батька, який втратив свідомість у лісі (ФОТО)

Поліцейські Павлограда врятували батька з 10-річним сином, які заблукали в лісі. Чоловікові стало зле, він знаходився у непритомному стані та не міг самостійно пересуватись.

Як повідомили у Нацполіції Дніпропетровської області, 28 грудня о 22.30 до поліції надійшло повідомлення від схвильованої жінки про те що її чоловік та 10-річний син близько 13-ї години пішли в ліс і не повернулись.

Поліцейські встановили, що приблизно о 18:00 маленький Артем зателефонував матері та повідомив, що батькові стало зле і вони загубились у лісі. Також хлопчик розповів, що десь поруч він бачив підвісний місточок.

Поліцейські розуміючи складні погодні умови та те, що дитина налякана, якнайшвидше розпочали пошуки. Близько 1-ї години ночі, правоохоронці та кінолог із собокою прочісуючи ліс, на відстані 4 км від дороги побачили зниклих. Щоб врятувати батька, маленький Артем, ліг на нього та намагався зігріти теплом власного тіла.

Поліцейські одразу викликали швидку та надавали чоловіку домедичну допомогу. Маленькому герою вдягли теплу куртку і намагались зігріти та заспокоїти. Їх обох доставлено до медичного закладу.

Поліцейські відвідали маленького Артема у лікарні та дізналися, що здоров’ю хлопчика наразі нічого не загрожує. Скоро він повернеться додому.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...