Опубліковано: 26 Грудня, 2021. Переглядів: 708


Гороскоп на 27 грудня – 2 січня

Овен. Імовірно вам не вдасться відпочити на свято. Можуть виникнути невідкладні справи та турботи. Спробуйте звільнити собі 2 січня – цей день може стати особливим. Після свят сміливо починайте займатися спортом. Результат буде!

Телець. Ризикувати цього тижня небажано. Ліпше перечекайте місяць-другий і лише потім беріться до активних дій. Накрийте гарний святковий стіл та запросіть близьких людей. Таке святкування – те, що вам зараз потрібно!

Близнюки. Відповідальних справ на цей час краще не планувати. А деякі взагалі бажано доручити іншим людям. На роботі можливе непорозуміння з колегами. Намагайтеся все залагодити. Частіше посміхайтеся, саме це стане вашим помічником.

Рак. Тримайтеся гідно, навіть якщо вас провокуватимуть на емоції. Не залишайте роботи на свято: постарайтеся завершити всі проєкти до нового року. У дні канікул проводьте більше часу з дітьми.

Лев. Кохання чекає на вас. Найближчими днями ви або зустрінете свою долю, або перейдете на новий рівень стосунків із нинішнім партнером. Можливі невеликі фінансові проблеми. Затягніть тугіше пояс, щоб з усім упоратися.

Діва. Відчуватимете приплив енергії вже з початку тижня. Використовуйте цей час для реалізації щирих бажань і прагнень. До речі, саме цієї новорічної ночі зірки радять загадати найзаповітнішу мрію!

Терези. Перед Новим роком обов’язково зробіть генеральне прибирання. Бажано також розлучитися із непотрібними речами. У стосунках із другою половинкою візьміть ситуацію у свої руки, інакше ризикуєте провести вихідні на самоті.

Скорпіон. Будь-які спроби сісти на дієту будуть приречені на провал. Залиште цю ідею до середини січня. Постарайтеся максимально розслабитися та набратися сил. Якщо посваритеся з близькими людьми, не затягуйте із примиренням.

Стрілець. Будьте відкриті для спілкування – на вас чекають нові знайомства. Приготуйтеся, що не все вирішуватиметься так легко, як вам хотілося би. Підключайте допомогу з боку близьких. Свято добре було б провести за містом.

Козеріг. Період сприятливий для будь-яких поїздок, особливо якщо збираєтеся на відпочинок. Беріть із собою сім’ю: поодинці буде не так весело. Намагайтеся розрахуватися з боргами до свят. У січні почніть ставитися до витрат більш свідомо.

Водолій. На вас чекає чимало справ, які доведеться терміново вирішувати. Проте не варто хвилюватися, ви з усім упораєтеся. Головне – правильно все організувати. Сприятливим днем ​​для вас буде 2 січня – плануйте на цей час зустрічі та розваги.

Риби. Плани на цей період можете навіть не будувати – навряд чи вдасться їх здійснити. Завадить лінь. Тож ліпше відпочиньте, розслабтеся, приведіть до ладу думки. Є ризик підхопити сезонний вірус.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...