Опубліковано: 19 Грудня, 2021. Переглядів: 1130


Гороскоп на 20 – 26 грудня

Овен. Цього тижня буде повно веселих сюрпризів. Усі проблеми вирішуватимете легко. Але не будьте надто довірливими – на ваші гроші накинули оком шахраї. Вихідні проведіть у колі родини – вас чекають за сімейним столом.

Телець. Ви умієте працювати – й настав час отримати по заслугах. З грошима все складеться чудово, головне, не розтратити капітали на дурниці. Будете багато спілкуватися з друзями, а залицяльники захоплюватимуться вашою красою.

Близнюки. Логіка та інтуїція на висоті. Ви працюєте у власному ритмі, й колеги навчилися під вас підлаштовуватися. Непогано піде й навчальна діяльність. Любовний фронт буде переповнений романтикою. Домашні справи потребуватимуть нагального вирішення.

Рак. Підкорюватимете людей своїми численними здібностями. Професійна сфера посідає значне місце у вашому житті, але не забувайте, що для спільної справи важливі дружні стосунки з колегами. У вихідні розслабтеся в компанії друзів і рідних.

Лев. Тиждень буквально створений для подорожей. У поїздках з’являться шанси завести корисні знайомства. Намагайтеся поблажливіше ставитися до навколишніх. До вихідних забудете про всі турботи, будете закохуватися та фліртувати.

Діва. Втілюйте в життя свої прекрасні плани й не забувайте дякувати тим, хто поруч. Ви готові працювати цілий тиждень і навіть про вихідні забудете. Але цього робити не бажано – рідні мріють про заміську подорож. Будуть приємні сюрпризи на любовному фронті.

Терези. Діяти напролом іноді корисно, але цього тижня бажано шукати компроміси. Одноманітність на роботі компенсується веселою передсвятковою метушнею вдома. У вихідні доведеться вирушити в сімейну подорож.

Скорпіон. Вчіться відволікатися від турбот. Робіть свою справу й не дозволяйте сісти вам на шию. Внутрішній голос підкине розумні ідеї та правильні рішення. Ближче до вихідних займіться домашніми справами та підготовкою до свят.

Стрілець. Цього тижня почуватиметеся справжнім пестунчиком долі. На роботі будете в центрі уваги, й удача не забариться. Бажано не дратуватися через дрібниці. Любовні стосунки сповнені пристрасті. У вихідні вас давно чекають на виставках, концертах та культурних заходах.

Козеріг. На вас чекає багато чудес. Діставайте гарне вбрання – внесіть яскраві фарби в похмуру атмосферу офісу. Головне, остерігайтеся конкурентів. В середині тижня можуть порадувати візитом далекі родички. У вихідні запросіть на чай шанувальників.

Водолій. Намічається службовий роман, але будьте обережними, щоб не зіпсувати собі репутацію. Матимете задоволення від громадської діяльності. Вдома дозвольте собі бути слабкими, навіть діти митимуть посуд і приноситимуть чай.

Риби. Довіряйте інтуїції й нічого не бійтеся. Везіння у фінансовій сфері дозволить розібратися з боргами та запланувати кілька великих придбань. Вихідні запам’ятаються побаченнями та нескінченними освідченнями у коханні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...