Опубліковано: 19 Грудня, 2021. Переглядів: 2022


Пастора запідозрили в пияцтві: виявилося, що його організм самостійно виробляє алкоголь і п’яніє

У чоловіка діагностували рідкісний синдром.

У США дружина боялася, що її чоловік-пастор таємно пив, перш ніж лікарі діагностували у нього рідкісну хворобу, під час якої вуглеводи в організмі перетворюються на алкоголь щоразу, коли він їх споживає.

Про це повідомляє DailyMail.

У 37-річного церковного пастора Адама Стампа  з Піттсбурга, штат Пенсільванія, діагностували рідкісний синдром автопивоварного заводу.

Його дружина Яна була впевнена, що їі чоловік веде “подвійне життя” і таємно вживає алкоголь. Одного разу дані алкотестера, коли пастор був за кермом, показали, що в його крові є достатньо алкоголю, хоча весь ранок подружжя провело в церкві і не споживало жодних алкогольних напоїв. Іноді чоловік не міг себе контролювати, його доводилося заспокоювати.

“Було кілька випадків, коли моя дружина шукала мене, і я був у незнайомих місцях, як-от сад або лежав на підлозі, не пам’ятаючи, як я туди потрапив”, – розповів Стамп.

Після відвідування лікарів все стало на свої місця. У чоловіка виявили рідкісний синдром “автопиварного заводу” – його організм сам навчився виробляти алкоголь і п’яніти.

Синдром автопиварного заводу, який також відомий як синдром кишкового бродіння або ендогенне бродіння етанолу, є рідкісним станом, який змушує організм перетворювати вуглеводи в алкоголь у шлунку.

Зараз пастор на суворій дієті без вуглеводів.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...