Опубліковано: 18 Грудня, 2021. Переглядів: 4560


Викрадали й катували: банда тримала в страху цілу область (+ФОТО)

В Івано-Франківській області знешкодили банду, яка викрадала і катувала людей, вимагаючи від них і їх родичів гроші. Члени банди тероризували і тримали в страху жителів області, повідомляє Служба безпеки України.

“Вони викрадали людей, катували їх, “вибиваючи” з потерпілих гроші. У разі відмови злочинці погрожували вбивством”, – сказано в повідмленні.

Слідству вдалося встановити кілька фактів вимагання, викрадення і тортур місцевих жителів. Серед потерпілих – підприємець, який займався ремонтом комп’ютерної техніки. Злочинці катували чоловіка, а потім пограбували його.

У ще одного жителя області банда вимагала майже $40 тис. в якості повернення неіснуючого боргу. При цьому учасники угруповання погрожували йому і його родині фізичною розправою.

Крім того, члени банди намагалися “вибити” 1 млн грн з місцевої жительки. Для цього вони використовували психологічний тиск і погрожували розправою.

За інформацією слідства, до складу банди входило вісім осіб. Серед них – колишній міліціонер, якого звільнили з правоохоронних органів у 2015 році.

Лідерів та членів банди затримали, їм повідомлено про підозри у викраденні, грабужі, розбої й вимаганні. Всім затриманим суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...