Опубліковано: 3 Грудня, 2021. Переглядів: 478


Скандальний “слуга народу” купив одну з найдорожчих сумок у світі, – ЗМІ (ФОТО)

Депутат Верховної Ради від партії “Слуга народу” Олег Семінський купив у США дорогий аксесуар. “Слуга” придбав у Нью-Йорку жіночу сумку відомої марки Hermes, ціна якої майже 180 тисяч гривень.

Про це свідчать дані про суттєві зміни його майнового стану.

Олег Семінський купив сумочку наприкінці липня, а дані про покупку вніс у серпні, пише OBOZREVATEL.

Скріншот декларації Олега Семінського

Покупка була здійснена у Нью-Йорку (США). Сумочка коштувала депутату 179 638 гривень. У декларації не уточнюється, для кого була куплена сумочка. Офіційно у Семінського є дружина, дочка та син.

При цьому раніше журналісти впіймали депутата на інтимному листуванні прямо під час засідання Парламенту. Імовірно, Семінський надсилав повідомлення сексуального характеру своїй помічниці Катерині Демченко, яка офіційно працевлаштована у компанії дружини нардепа. Семінський та його співрозмовниця у листуванні називають один одного “котиками”, обговорюють “вчорашнє” та обмінюються любовними смайлами та компліментами.

Інтимне листування Олега Семінського

Також скандальний депутат відомий своїм конфліктом із екс-міністром Миколою Рудьковським. Семінський погрожував екс-міністру проблемами із законом, якщо той відмовиться переписати на нього частку в найбільшій приватній газовидобувній компанії України, яка належить родині Рудьковського.

У ЗМІ було опубліковано записи розмови нардепа Семінського з відомим у кримінальних колах авторитетом Андрієм Мельником. На записах чоловіки змовляються про спільну надання показань та розділ прибутків після отримання компанії.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...