Опубліковано: 17 Листопада, 2021. Переглядів: 1870


Українці скаржаться на завищені платіжки за газ

“Нафтогаз” запропонував своїм клієнтам заплатити за використане блакитне паливо до 15 числа та отримати знижку на наступний платіж у 1%. У відповідь клієнти масово почали скаржитися: їм приходять завищені рахунки, обсяги споживання в платіжках у рази вищі за реальні. Свої скарги написали на офіційній сторінці компанії Facebook.

У “Нафтогазі” нагадали, що тариф на блакитне паливо становить 7,96 грн. за кубометр. Окремо потрібно платити за доставку блакитного палива (сума залежить від тарифу облгазу та обсягів споживання). “Оплачуйте газ в особистому кабінеті або в чаті до 15 числа та отримуйте знижку 1% (ви зможете її використовувати під час наступного платежу)”, – написали представники компанії.

При цьому клієнти скаржаться: навіть після оплати до 15-го числа знижку не помітили. Крім того, залежно від платіжної системи комісія при оплаті на сайті компанії може бути вищою, ніж можлива знижка.

“На сайті була позначка: оплачуєш рахунок до 15 числа – отримуєш знижку. Вже 6 місяців проводжу оплату, але жоднихбонусів не отримала? Чому?”, – обурилася клієнтка.

Клієнтка поскаржилася, що не отримала обіцяної знижки.

Українці скаржаться на завищені платіжки

В Україні за обсяги споживання, показання лічильників відповідають оператори системи (облгази). Вони ж забезпечують доставку газу та отримують за це окрему плату. “Вже вистачило. Я не розумію: оплачено на 200 кубометрів наперед і у мене виходить борг ще 182 грн”, – обурився клієнт “Нафтогазу”.

Клієнт поскаржився на підвищену платіжку

“А як у вас вийшло, що рахунок із переплатою та рахунок всього на 23 кубометри, а борг на таку суму”, – написав інший клієнт “Нафтогазу”, який також розмістив фотографію свого рахунку на 1850 грн.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...