Опубліковано: 3 Листопада, 2021. Переглядів: 410


До «червоної» зони можуть потрапити ще три області – Ляшко

Волинська, Харківська та Тернопільська області перебувають під загрозою потрапити до червоної зони епідемічної небезпеки.

Про це заявив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко на брифінгу 3 листопада.

Таке повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Окрім нарощення темпів вакцинації критичним для нас зараз є дотримання карантинних обмежень. Нагадаю, що вже шістнадцять регіонів віднесено до червоного рівня епіднебезпеки. У зоні ризику – Волинська, Харківська та Тернопільська області”, – сказав Ляшко.

Він нагадав, що з 1 листопада у регіонах, де встановлено червоний рівень епіднебезпеки, спеціальні робочі групи розпочали перевірку організації процесів дотримання протиепідемічних норм та заходів щодо стримування коронавірусної хвороби. До їх складу входять представники МОЗ, Міністерства регіонального розвитку, Національної поліції та Держпродспоживслужби.

Станом на 3 листопада до червоної зони епідемічної небезпеки віднесено столицю Київ і 15 областей: Дніпропетровську, Донецьку, Житомирську, Запорізьку, Івано-Франківську, Київську, Луганську, Львівську, Миколаївську, Одеську, Рівненську, Сумську, Херсонську, Хмельницьку, Чернігівську.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...