Опубліковано: 23 Жовтня, 2021. Переглядів: 253


Термінали ПриватБанку забирають гроші, але не поповнюють рахунок: що робити

Клієнти ПриватБанку скаржаться на те, що після внесення в термінал коштів для поповнення картки автомат видає помилку.

Щоб повернути кошти, необхідно звертатися в службу підтримки фінустанови.

Відразу кілька таких скарг розмістили на спеціалізованому форумі “Мінфін”.

Так, українець через термінал “Привату” намагався переказати кошти на свою картку іншого банку. Але після проведення операції з’явилося повідомлення з проханням звернутися до служби підтримки, а гроші на картку так і не надійшли.

“Телефон підтвердив, зробив все правильно, але замість грошей на картку на екрані терміналу написали, щоб дзвонив за номером 3700. Дзвонив разів 10, але вільних операторів немає. Як мені повернути свої гроші?” – обурився клієнт.

Що відповіли в банку?

“Фахівці можуть подати заявку на повернення коштів. Щоб переконатися в тому, що кошти буде повернуто саме тому, хто вносив їх у термінал, повернення здійснюється на картку ПриватБанку або на номер телефону”, – пояснили в фінансовій установі. При цьому на телефон повернуть гроші тільки в тому разі, якщо сума не перевищує 5 тис. грн.

Уже не перший випадок

Ще один клієнт банку розповідає: після поповнення рахунку на екрані з’явився напис, що термінал купюри не приймає. Від оператора кол-центру “Привату” клієнт отримав інструкцію: завершити операцію і протягом 24 годин гроші з’являться на рахунку. Однак в особистому кабінеті з’явилася інша інформація: відобразилася заявка і терміни її розгляду – до 14 днів.

Один з клієнтів ПриватБанку зазначив, що вніс у термінал понад 23 тисячі гривень. Відповідні кошти він розмістив для розрахунків за кредитами.

Гроші необхідно було внести до 25 числа, щоб не платити відсотки. Однак банк не зарахував їх і видав помилку. В результаті у людей з’являється ризик натрапити на штрафи від фінустанови.

Що робити, якщо термінал дав збій?

Правильний варіант: одразу біля терміналу звернутися до служби підтримки банку. Фінустанова має прийняти заявку і повідомити про час, протягом якого проблему мають вирішити.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...