Опубліковано: 12 Травня, 2021. Переглядів: 421


В Україну йде спека до +30 градусів

Україну нарешті охопить значне потепління. У деяких регіонах 16 – 17 травня температура повітря сягне аж +30 градусів. Крім цього, прогнозують дощі та грози. передає Укргідрметцентр.

Теплішатиме поступово з 15 травня. Найбільшу спеку обіцяють на Сході та Півдні України.

Що прогнозують синоптики

15 травня

Більшу частину України накриють грози. Температура повітря триматиметься на рівні +18…+22 градусів. Сухо буде лише у східних та південних областях. Вже тоді на Запоріжжі, Донеччині та Луганщині стовпчики термометрів піднімуться до +25…+28 градусів.

16 травня

Грози так само триватимуть на Заході та у Центрі, проте охоплять ще й Південь. Натомість на Півночі та Сході погода ще більше покращиться. Наприклад, у Києві буде +24…+26 градусів, у Харкові – +27…+29.

17 травня

Синоптики зазначають, що опади та грози досі будуть. Вони накриють більшу частину областей. Попри це, в Україні значно потеплішає. Спеку до +30 градусів обіцяють на Сході та Півдні. На Півночі та у Центрі теж буде жарка погода – до +26.

Синоптикиня Наталка Діденко теж підтвердила, що з 16 травня в Україну прийде потепління до +30 градусів. Народний синоптик Леонід Горбань зазначав, що найтеплішим буде останній тиждень травня.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...