Опубліковано: 29 Квітня, 2021. Переглядів: 544


Зниклого чоловіка знайшли закопаним у лісі (ФОТО 18+)

У Шостці на Сумщині знайшли вбитим зниклого 37-річного Юрія Беззубчака. 27 березня він пішов із дому й не повернувся.

З’ясувалося, чоловік був свідком у кримінальній справі. Зловмисник, проти якого мав свідчити, і двоє його спільників вивезли чоловіка в ліс. Там побили до смерті. А щоб приховати злочин – тіло закопали, повідомили в департаменті карного розшуку Нацполіції.

“Потерпілий був свідком у кримінальному провадженні та міг вплинути на подальшу долю зловмисника. У зв’язку з цим останній, залучивши ще двох знайомих, вивіз чоловіка в ліс, де і вбив. Тіло закопали на місці”, – розповіли оперативники.

Зниклого чоловіка шукала поліція всієї області. Опитали більш як сотню громадян: сусідів, знайомих, родичів та всіх хто міг бачити чи знати про місцеперебування чоловіка, додає начальник Шосткинського районного управління поліції Ігор Нагорний.

“Співробітники карного розшуку отримали оперативну інформацію, що до зникнення шосткинця мають стосунок троє його знайомих. Чоловіків, яким 40, 38 та 32 роки, розшукали та допитали. Свою причетність до зникнення знайомого вони спочатку заперечували, втім, пізніше, розповіли подробиці вчиненого злочину”, – розповів Ігор Нагорний.

Двом фігурантам повідомлено про підозру в приховуванні особливо тяжкого злочину, третьому – у вбивстві. Слідчі дії тривають.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...