Опубліковано: 27 Квітня, 2021. Переглядів: 258


Шахрай “обчищав” посилки у відділенні “Нової пошти”: відео злочину (ВІДЕО)

У Києві затримали чоловіка, який замовляв через інтернет-магазин комп’ютерні відеокарти, а коли оглядав товар на пошті, непомітно міняв його.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

У поліцію звернулася працівниця одного із відділень “Нової пошти” у Святошинському районі. Після перевірки клієнтом посилки вона виявила невідповідність товару.

“Правоохоронці опитали заявницю та переглянули відео з камер спостереження, які зафіксували шахрайські дії. Хлопець попросив у працівниці оглянути посилку, а коли та відволіклась, підмінив товар на інший та відмовився від замовлення”, – йдеться в повідомленні.

Зловмисник пересувався автомобілем. Відстежити напрямок його руху вдалося завдяки камерам відеоспостереження. Затримали шахрая на території сусіднього району. Ним виявився раніше не судимий уродженець Чернігівської області, 1999 року народження.

“Ми встановили причетність хлопця ще до двох аналогічних злочинів на території району. Шахрайським шляхом він заволодів майном на суму 74 тисячі гривень. Наразі ми проводимо перевірку причетності фігуранта до інших злочинів”, – розповів слідчий Святошинського управління поліції Максим Сахно.

За скоєне фігуранту загрожує до трьох років позбавлення волі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...