Опубліковано: 11 Квітня, 2021. Переглядів: 6306


Хуст сколихнула сумна звістка (ФОТО)

Сумна звістка сколихнула колектив Хустської центральної районної лікарні та місто Хуст.  Очільник лікарні Михайло Пристая на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук повідомив про смерть колеги Олександра Попадинця.

“Сьогодні трагічна несподіванка для колективу Хустської центральної лікарні!!! Учора, відійшов в інше життя, наш колега, друг і просто надзвичайно порядна людина, Сашка Попадинець!!!

Саша – чудова людина, яку всі знали на Хустщині як фахівця своєї справи і чуйну людину . На усіх шляхах, якими Саші довелось пройти за 37 років життя, він залишив яскравий слід і добру пам’ять про себе. Добрий і розумний, фаховий і людяний, гостинний і небайдужий – він завжди неначе випромінюв тепле світло з великим відчуттям власної гідності й доброї привітності водночас. Але так важко і неможливо писати про це у минулому часі… Не почує Саша, Наче пташка на зльоті, збитий безжальною стрілою долі…

Стільки всього вже зроблено для Хустської центральньої лікарні, стільки всього тільки розпочато…

Всі, хто знав Олександра, в одночас дуже збідніли. Втім, видно знову Всевишній забирає кращих…”написав головлікар Хустської ЦРЛ ім.Віцинського Михайло Пристая.

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...