Опубліковано: 10 Квітня, 2021. Переглядів: 256


Гороскоп на 12 – 18 квітня

Овен. Очікуються цікаві знайомства та зустрічі, захоплюючі поїздки, багато приємного спілкування. Події розвиватимуться стрімко й непередбачувано. Щоб не злякати удачу, нічого не плануйте.

Телець. Настав час розібратися з фінансами й переглянути сімейний бюджет. Усе сприятиме зростанню доходів. Можуть з’явитися старі боржники. Є також імовірність, що хтось пробачить вам борг.

Близнюки. Вас порадують безліч сюрпризів і подарунків. Доведеться постійно бути в центрі уваги, тому маєте гарно виглядати. Можлива доленосна зустріч.

Рак. Зросте ваша привабливість і посилиться особистий магнетизм. Скористайтеся цим у своїх інтересах. Легко вирішаться будь-які питання, і швидко залагодяться складні справи.

Лев. Ймовірно, всі робочі й особисті справи забуксують. Не панікуйте. Це плановий перепочинок. Вам потрібно зайнятися своєю зовнішністю та здоров’ям. Постарайтеся хоча б на кілька днів вирватися з міста на природу.

Діва. Можливо, доведеться жити в стані цейтноту буквально на всіх життєвих фронтах. Часу катастрофічно не вистачатиме. Тому бажано правильно розставити пріоритети. Наприклад, робочі питання можуть почекати.

Терези. Дрібні непорозуміння побутового плану не завадять вам почуватися абсолютно щасливими. Ймовірно, здійсняться найзаповітніші особисті бажання. Можливі також кар’єрні успіхи.

Скорпіон. Зверніть увагу на здоров’я. Не перенапружуйтеся. Можете цей тиждень попрацювати впівсили. Бажано відкласти вирішення фінансових питань, особливо якщо вони пов’язані з іншими людьми.

Стрілець. Можна трішки розслабитися. Роль першої скрипки в усіх ваших справах візьмуть на себе кохані, рідні й близькі люди. Побудьте просто стороннім спостерігачем, вдячним слухачем і поціновувачем чужих талантів.

Козеріг. Обставини складатимуться так, що домагатися бажаного не буде сенсу, поки ви чітко не визначили, що вам потрібно. Є резон переглянути деякі свої переконання щодо стосунків із людьми.

Водолій. Чудовий настрій гарантований. Можливо, вирішиться ваша доля в особистому житті й коханні. Найкраще складуться справи й у професії, особливо якщо вона пов’язана з творчістю.

Риби. Будуть потрібні зусилля, щоб підтримувати себе в робочому тонусі. В жодному разі не опускайте рук, навіть якщо здасться, що весь світ проти вас. Пливіть проти течії, і тоді вас чекає успіх.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...