Опубліковано: 9 Квітня, 2021. Переглядів: 608


Закарпатка “викрила” ще одну учасницю голої фотосесії в Дубаї – ЗМІ (ФОТО)

Закарпатка Маріанна Федчук, яка раніше заявила, що її не було на тій скандальній фотосесії на балконі в Дубаї, вирішила “викрити” ще одну ймовірну натурницю.

На своїй сторінці в Instagram модель опублікувала фото дівчини на ім’я Ольга, написавши, що вона теж була присутня на зйомці, – пише OBOZREVATEL.

“Якщо її не видно на фото з балкона в Дубаї, це не означає, що її там не було”, – йдеться в підписі до знімка.

Відзначимо, що в особистому блозі Ольги Татар зазначено, що вона родом з Києва, і що їй 23 роки. А також в профілі вона написала, що працює моделлю.

На опублікованому Маріанною знімку дівчина позувала на тлі високих хмарочосів в Еміратах. На ній був відвертий топ, який ледь прикрив груди, і білі шорти до коліна.

Ольга Татар позувала в Дубаї.

Нагадаємо, світову громадськість кілька днів тому сколихнула новина про українок, які фотографувалися в оголеному вигляді в Дубаї. Така поведінка неприпустима в ОАЕ і карається законом.

Дівчат, які позували в голій фотосесії, затримала поліція і вони будуть депортовані з країни.

Також за звинуваченням в розпусних діях і поширенні порнографії затримали IT-підприємця Олексія Концова родом з Іваново (Росія).

Пізніше в мережі знайшли особисті сторінки Instagram молодих дівчат, які позували оголеними, серед них – 20-річні українки Яна і Діана.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...