Опубліковано: 8 Квітня, 2021. Переглядів: 927


Маленька закарпатка потребує допомоги небайдужих краян (ФОТО)

Прохання допомогти семимісячній дівчинці із вродженою вадою розвитку лівого вуха – мікротією, атрезією зовнішнього слухового проходу опублікувала на своїй сторінці у Фейсбук мешканка Виноградова Людмила Сворень. Щаслива доля маленької Злати Дудаш тепер залежить від кожного з нас, – наголосила у дописі його автор.

“ДРУЗІ! Нажаль останні події карантинних обмежень, які пов’язані із розповсюдженням коронавірусної інфекції, внесли свої корективи і в нашу роботу, яка пов’язана з благодійністю!

Є дуже багато звернень, є дуже багато діток і дорослих які потребують допомоги у зборі коштів на лікування, на операції, на проходження реабілітації….. Але на жаль ми не можемо проводити благодійні концерти, ярмарки, аукціони щоб вести збір коштів! З одного боку! А з другого – розуміємо що не маємо права надалі залишатися осторонь всіх тих потреб, з якими до нас звертаються. Тому по мірі можливості ми відновлюємо нашу роботу у напрямку благодійності і будемо знаходити шляхи надання допомоги потребуючим!

Першою родиною яка отримає нашу допомогу після такої довгої паузи, стане родина Танюша Дудаш!

Мама Тетяна звернулася до нас із проханням допомогти їй відвезти їхню 7-ми місячну донечку Злату на обстеження у м.Київ у ЛОР-інститут Коломійченка. Дівчинка народилася із вродженою вадою розвитку лівого вуха – мікротією, атрезією зовнішнього слухового проходу. Повне заключення у даному обстеженні можна отримати тільки у м.Київ у інституті Отолярингології ім.Коломійченка, так як у наших лікарнях відсутнє обладнання на якому проводиться дане обстеження! І зробити це треба якнайшвидше! Бо перше і саме головне – це потрібно дати дитинці можливість ЧУТИ! А чути дитина може тільки з імплантом кісткової проводимості.

Робити операцію по даному напрямку у такому маленькому віці неможна, тому Златусі якнайшвидше треба встановити імплант Baha на бандажі!

Проїзд у м.Київ і все обстеження обійдеться родині приблизно в 15 000 гр.

Тетяна розповіла нам, що самотужки вони не зможуть зібрати цю суму, так як багато коштів було витрачено на лікування Златки у наших лікарнях. А недавно Тетяна пережила втрату рідної людини – мами, яка померла від хвороби і на лікування якої теж було витрачено чимало коштів!

Тому ми звертаємося до кожного з вас, хто зможе допомогти із збором коштів для родини Дудаш!

Здоровя дитини – що може бути важливіше і потрібніше! Долучайтеся! Адже багато разів ми доводили що РАЗОМ-СИЛА!

4149499152480396 – номер карти Дудаш Тетяна Генадіївна!

Дудаш Злата Євгенівна, маленька дівчинка, щаслива доля якої тепер залежить від кожного з нас!”, – написала Людмила Сворень.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...