Опубліковано: 5 Квітня, 2021. Переглядів: 1667


На Закарпатті оголосили одразу два штормових попередження

Про це сьогодні, 5 квітня, повідомили в Закарпатському обласному центрі з гідрометеорології.

Так, в області впродовж наступних чотирьох днів прогнозують дощ із мокрим снігом та заморозки, які можуть бути критичними для ранньоквітучих плодових дерев, – йдеться у повідомленні.

Шторм НЯ: В зв’язку з переміщенням активного холодного фронту хвилями з заходу, вранці та протягом дня 6 квітня, з переходом в ніч на 7 квітня, по Закарпатській області очікується погіршення погодних умов. Передбачаються опади у вигляді мокрого снігу та снігу, вдень на низині з дощем, в гірській та передгірній частині значні. Місцями налипання мокрого снігу, в горах хуртовини. На гірських ділянках доріг ожеледиця. В другій половині дня 5 квітня, з продовженням вночі та вранці 6 квітня, на більшій частині території області та по м. Ужгород посилення вітру 7-12, місцями 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

Шторм СГЯ:  Вночі та вранці 7-го та 8-го квітня в низинній та передгірній частині території області очікуються заморозки на поверхні грунту та в повітря 0-5°, які будуть критичними для ранньоквітучих плодових дерев. У горах зниження температури повітря до 8° морозу (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий).


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...