Опубліковано: 3 Квітня, 2021. Переглядів: 284


Гороскоп на 5 – 11 квітня

Овен. На роботі може виникнути непорозуміння з начальством. Босові здаватиметься, що в усіх бідах винні ви. Тримайте удар! Удома ж, навпаки, запанують омріяні мир і спокій. Щоб зміцнити таку атмосферу, вирушайте всією сім’єю на вихідні за місто.

Телець. Розслаблятися і відпочивати вам ніколи. Стільки роботи, планів та нових звершень! У фінансових питаннях зараз будьте акуратнішими: вас можуть обдурити. Цікава пропозиція може надійти 10 або 11 квітня.

Близнюки. Нездужання в цей період може зіпсувати всі плани. Серйозніше ставтеся до будь-яких тривожних симптомів, щоб не виникло ускладнень. Вдалими обіцяють стати поїздки, особливо якщо вони не стосуються роботи.

Рак. Справжня ідилія запанує у вашій родині. Насолоджуйтеся нею. Зараз бажано не робити великих покупок, особливо в кредит. Краще відкладіть їх на потім, а гроші відкладайте. Будьте делікатнішими зі старшими родичами.

Лев. Цього тижня вас дратуватимуть навіть дрібниці. Природно, стосунки з близькими людьми через це можуть трохи зіпсуватися. Краще проведіть час на самоті, щоб заспокоїтися.

Діва. Сімейні питання вийдуть на перший план. Можливо, в чомусь доведеться поступитися, щоб не нагнітати обстановку. Не варто кардинально змінювати імідж. Краще звернути увагу на здоров’я, записатися на плановий огляд у лікаря.

Терези. Не виключені непередбачені витрати. Поставтеся до них по-філософськи. невдовзі доля дасть вам шанс заробити навіть більше. Зірки попереджають дачників: стримуйте свій запал! Є ризик загострення недуг.

Скорпіон. Попереду – романтичний тиждень. У стосунках з другою половинкою настане ідилія. Будете почуватися щасливими, конфлікти зійдуть нанівець. Самотні виявляться в центрі уваги. Тільки не кидайтеся відразу з головою у вир.

Стрілець. Невеликий емоційний струс можливий у першій половині тижня. Будьте готові, що вам знадобиться допомога друзів. Зате після цього сміливо можете сподіватися на приємні сюрпризи від долі. Не забувайте дякувати їй і людям, які поруч.

Козеріг. Можете потрапити під чужий вплив. Не дайте себе обдурити. На роботі ймовірні плітки та інтриги – не виходьте з себе. Викривайте ворогів, щойно дізнаєтеся про їхнє існування. З дітьми поводьтеся м’якше, а з коханими – ніжніше.

Водолій. Ваша увага зараз має зосередитися на роботі. Будьте наполегливі й працьовиті, щоб отримати моральні та матеріальні бонуси. Зараз не варто переїжджати чи робити перестановку меблів. А от звичайне прибирання і ревізія старих речей не завадять.

Риби. Всі сили йтимуть на підтримку близьких людей. Але й залишатися осторонь ви не зможете. Період гарний для неспішних прогулянок, роздумів і приємних бонусів для себе. У вихідні дні вирушайте на дачу, якщо є можливість. Відпочиньте душею!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...