Опубліковано: 31 Березня, 2021. Переглядів: 1849


Мати жорстоко убитого 27-річного закарпатця: Погрожував, що добереться до Тані (+ФОТО)

31 березня минає три місяці з убивства 27-річного Петра Ключковича у селі Неліпино на Закарпатті. Чоловіка убив колишній співмешканець його дівчини Тетяни Бодак 34-річний Максим Абель. З дівчиною Петро до того зустрічався три дні.

31 грудня Абель ночував у будинку 22-річної Тетяни. Дівчина розповідає, що йти до себе додому відмовлявся. Був нетверезим. Тетяна з Петром спали в автомобілі хлопця. Вранці Максим вийшов на подвір’я з ножем. Взяв його на кухні. Збирався ударити Тетяну. Але Петро заступився.

Убивця наніс йому чотири рани — в шию, серце та спину. До свого автомобіля Петро не встиг добігти.

Після вбивства Максим закрився у ванні і порізав вени. Поліцейські встигли врятувати його.

“Вони прожили з Тетяною більше трьох років, – розповідає Gazeta.ua сусідка дівчини. Називається Марією. – Жили дуже погано. Максим зловживав наркотиками й алкоголем, бив Таню. Вона молоденька, заступитися за неї нікому. Мати померла, батька теж немає. Нікого слухати не хотіла. Потім помалу і вона в то все втягнулася. Десь восени у них стало краще. Поробили ремонти. Скандалів майже не було Вона періодично виганяла його, але потім мирилися”.

Попереднє слухання відбулося 26 березня.

“Не думала, що Абель буде таким агресивним, – каже мати убитого Леся. Петро був її єдиним сином. – Кричав мені, що я погано виховала свою дитину. Очі не ховав і погляду не відводив. Погрожував, що добереться до Тані. Не побачила там ніякого каяття”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...