Опубліковано: 28 Жовтня, 2024. Переглядів: 77


Російська влада збирається затягнути війну щонайменше до 2026 року – Bild

Російська влада збирається затягнути війну щонайменше до 2026 року. Про це пише німецьке видання Bild з посиланням на свої джерела у розвідці.

Путін розраховує на зниження підтримки України з боку Заходу. Крім того, російська влада планує імітувати прагнення переговорів, але насправді Кремль не збирається домовлятися з українським керівництвом і розробляє новий середньостроковий план війни:

  • До кінця 2024 року повністю захопити Донецьку та Луганську області та дійти до річки Оскол у Харківській області.
  • До кінця 2026 року дійти до Дніпра, захопивши значну частину Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей, у тому числі міста Харків, Дніпро та Запоріжжя.

“Усі східні території ліворуч від Дніпра РФ планує захопити протягом 3 років. Після чого річка стане новою лінією фронту” – йдеться у повідомленні.

Наразі Росія контролює близько половини Донецької та 95% Луганської областей. Великі міста, як-от Краматорськ, Слов’янськ і Покровськ, залишаються під контролем України. В Кремлі очікують, що до кінця 2024 року ситуація зміниться, пише видання.

На півдні України Росія має доволі низькі амбіції.

На Херсонському напрямку планується утримувати оборону по Дніпру, не наступаючи на правий берег на Херсон чи Одесу, щоб не допустити просування України до Криму.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *