Опубліковано: 22 Жовтня, 2024. Переглядів: 153


Депутати Закарпатської облради передали військовим пристрій радіоелектронної боротьби (+ФОТО)

Пристрій радіоелектронної боротьби (РЕБ) сьогодні від імені усього депутатського корпусу голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай передав колезі, обласному депутату, командиру взводу ударних БПЛА – Степану Деркачу, який захищає нині батьківщину в лавах Збройних сил України.

Про це повідомляє пресслужба облради на своїй сторінці у Фейсбук.

Сучасний, 4-х діапазонний, багатоканальний пристрій, придбаний за сприяння меценатів Йосипа Резеша та обласного депутата Пейтера Чаби, призначений для придушення сигналів управління FPV-дронами. Він рятуватиме життя бійців однієї з військових частин, які захищають нашу країну у найгарячіших точках фронту.

«Підрозділ Степана Деркача виконує бойові завдання на сході нашої держави і вкрай потребував засобу задля порятунку життя бійців, захисту бойових позицій та військової техніки, – зазначив Роман Сарай. – Переконаний, що за допомогою пристрою радіоелектронної боротьби військовим вдасться виконати усі поставлені командуванням завдання. Від імені усього депутатського корпусу Закарпатської обласної ради висловлюю подяку Степану Деркачу та його побратимам за героїзм та відвагу!»


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *