Опубліковано: 20 Жовтня, 2024. Переглядів: 78


Гороскоп на 21-27 жовтня

Тиждень з 21 по 27 жовтня – час відкриттів. Закінчився тривалий період перебування в тіні. Впевненіше рухайтеся до своєї цілі. Вам усе під силу.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Заробітки зростають, – говорить астрологиня. – Не наражайтеся на штрафні санкції.

Продумайте фінансову стратегію до кінця року. Ігноруйте плітки. Самі складайте враження про нових знайомих. Серед них будуть ваші майбутні друзі і соратники. Залишайтеся пильними. Довіряйте тільки собі. Конкуренти активізуються і намагатимуться у будь-який час підставити. Не бійтеся. Уміло справляйтеся зі своїми обов’язками, аби ні в кого не виникало сумнівів щодо вашого професіоналізму. У Тельців, Дів, Овнів і Терезів буде привід для радощів. Цих чотирьох знаків переслідуватиме успіх. Скористайтеся нагодою розпочати справи, на які раніше не вистачало часу і натхнення. Зараз ніщо не заважатиме вам рухатися вперед”.

Овен

Знижується стресостійкість. Вас дратуватиме усе навколо. Перечекайте. Кращі часи попереду. Не треба зриватися на друзях і коханих.

Телець

У кишені буде достатньо грошей, аби дозволити собі додаткові витрати. Не лінуйтеся і матимете шанс солідно поповнити сімейний бюджет.

Близнюки

Не залишайтеся на самоті. Женіть від себе песимістичні думки. Насолоджуйтеся компанію приємних вам людей. Це врятує від депресії.

Рак

Не забувайте про свої обов’язки. Доведеться працювати без вихідних і викладатися на всі сто. Не поспішайте реагувати на повідомлення, які вам надходитимуть. Не варто відновлювати стосунки з тими, з ким нещодавно посварилися.

Лев

Відчуєте себе важливим. До вас прислухатимуться, вашою думкою дорожитимуть. Цінуйте людей, що підтримують. На неодружених чекають приємні зустрічі.

Діва

Ваша заклопотаність бентежитиме коханих. Їм хотітиметься романтики. Вас навпаки їхня увага дратуватиме. Вихідні краще провести на самоті.

Терези

На вас чекає вдалий тиждень. Добре працюватиме інтуїція. Вона застереже від негараздів. Приємні несподіванки порадують у вихідні. Підвищується плодючість організму. Легко буде завагітніти.

Скорпіон

Друга половина тижня принесе гарні заробітки. Можете відновити джерело доходів, яке вважали втраченим.

Стрілець

Буде багато шансів нечесним способом досягти своєї мети. Але чи воно того варте? Тиждень випробовуватиме вас на вміння діяти порядно. Не варто псувати власну репутацію.

Козоріг

Ви чекаєте змін. Але зараз варто призвичаїтися до того, що пропонує життя. Відтік коштів збільшується. Пильнуйте за своїм гаманцем. Не варто вкладати гроші у сумнівні проєкти.

Водолій

Буде багато зустрічей, результатом яких ви залишитеся задоволені. Забудете, що таке скрута і добре поповните сімейний бюджет. Продумуйте фінансову політику на майбутнє. Частину коштів варто заощадити.

Риби

Переважатиме оптимістичний настрій. Серйозні грошові операції проводьте у середу і четвер. Вам щаститиме на спонсорів. Не відмовляйтеся від фінансової підтримки.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *