Опубліковано: 17 Жовтня, 2024. Переглядів: 169


Через збій у “Резерв+” тисячі військовозобов’язаних отримали відстрочку “до завершення мобілізації”

Користувачі мережі повідомляють про масовий збій у застосунку “Резерв+”. Військовозобов’язані отримують відстрочку з позначкою “до завершення мобілізації”. Про це пише Експрес.

Збій у “Резерв+”: що відомо

Кілька Telegram-каналів повідомили про збої в роботі додатка “Резерв+”. Цю інформацію підтверджують також користувачі соціальних мереж.

Люди скаржаться на неможливість відкриття документів у додатку. Ті, хто зміг увійти в застосунок, дізналися, що їм надано “відстрочку до кінця мобілізації”.

У Міноборони прокоментували збій у застосунку. Заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко повідомила, що це помилка у системі, оскільки “ми інтенсивно готувались до нових релізів”.

Баг у Резерв+ вже виправили

Катерина Черногоренко також написала, що команда Міністерства оборони України, яка працює над застосунком Резерв+, вже виправила баг, оновивши дані можна буде побачити свій актуальний статус.

“Вибачте за незручності. Ні, це не подарунок команди Резерв+ усім користувачам до Геловіну”, — написала Черногоренко.

Заступниця міністра наголосила, що даний випадок стосується лише відображення статусу. Дані у реєстрі Оберіг не змінювались.

Повідомляється, що документом можна спробувати скористатися протягом години. Для того, щоб побачити свій актуальний статус, необхідно натиснути три крапки і потім “Оновити документ”.

Нагадаємо, кілька днів тому у міноборони повідомили, що в застосунку “Резерв+” незабаром запрацює сервіс з оформлення відстрочки військовозобов’язаних та онлайн-рекрутинг.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *