Опубліковано: 15 Жовтня, 2024. Переглядів: 2147


Помер найстаріший житель Закарпаття (ФОТО)

Найстаріший житель Закарпаття Микола Деревляник 14 жовтня 2024 року помер у віці 106 років. 22 жовтня йому мало виповнитися 107 років.

Про це Суспільному повідомила дочка Любомира Вайдафі.

“Всі люди, які його знали, скажуть, що він був унікальною людиною. Такої людини як він, я більше я не знаю.

Він був настільки добропорядним, ніколи не мав ворогів. Батько завжди приймав всіх такими, якими вони є. Дуже любив нашу закарпатську природу. За все своє життя, а мені вже теж 81 рік, я ніколи від нього не чула, аби він перечив комусь. Для мами він був ідеальним чоловіком. Він її дуже любив, поважав і завжди допомагав. За все життя я не чула ніяких сварок вдома. Від батька ми перейняли звички ніколи нікого не обговорювати, приймати людей такими, якими вони є, і глибоку віру в Бога”, — поділилася спогадами дочка Миколи Деревляника Любомира.

Найстаріший житель Закарпаття не дожив 8 днів до 107 років. Чин похорону відбудеться у середу, 16 жовтня, у костелі Святого Юрія в Ужгороді о 12-й годині. Поховають Миколу Деревляника на Кальварії.

“Батько був настільки особливою людиною для всіх, що з ним вирішили прощатися у цьому храмі. Він ходив у цю церкву 74 роки”, додала жінка.

У чоловіка залишилися донька Любомира із зятем, внук із невісткою та правнук.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *