Опубліковано: 14 Жовтня, 2024. Переглядів: 2709


На Закарпатті сталася смертельна ДТП: що відомо (+ФОТО)

13 жовтня увечері до поліції надійшло повідомлення від диспетчера ДСНС про те, що в селі Кленовець трапилася ДТП з потерпілими.

За викликом одразу виїхали слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції.

Поліцейські провели першочергові слідчі дії та встановили попередні обставини аварії.

З’ясувалося, що 20-річний мукачівець, на автомобілі «Mazda 6», не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини, де зіткнувся з деревом.

Внаслідок ДТП несумісні з життям травми отримав 20-річний пасажир цього авто. Ще одну 20-річну пасажирку та самого водія рятувальники деблокували з транспортного засобу. Їх госпіталізували до лікарні.

Наразі вже відомо, що за кермом водій перебував у стані алкогольного спʼяніння – 1,37 проміле. Підозрюваний наразі перебуває у спецпалаті під постійною охороною правоохоронців, оскільки потребує медичної допомоги.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що вони спричинили смерть потерпілого, слідчі ГУНП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.

За скоєне фігурантові загрожує до 10 років ув’язнення. Слідство у справі триває.

поліція закарпаття розслідує смертельну аварію у селі кленовець: водій за кермом перебував у стані спʼяніння


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *