Опубліковано: 7 Жовтня, 2024. Переглядів: 2507


У страшній ДТП на Закарпатті загинув народний артист України (+ФОТО)

Внаслідок ДТП неподалік села Нижні Ворота Мукачівського району 7 жовтня загинули двоє чоловіків з Івано-Франківщини. Ще одну жінку з травмами госпіталізували. Про це повідомили на сайті Нацполіції у Закарпатській області.

За інформацією правоохоронців, 67-річний житель міста Тисмениця Івано-Франківської області, керуючи автомобілем BMW, не впорався з керування, виїхав на узбіччя та перекинувся на дах.

Водій BMW на швидкості з'їхав у кювет: в ДТП на Закарпатті загинули двоє чоловіків з Івано-Франківщини

Від отриманих травм на місці ДТП загинув водій та 59-річний пасажир. Окрім цього, з травмами госпіталізували 67-річну пасажирку авто.

Згодом стало відомо, у ДТП загинув народний артист України Богдан Сташків. Медики досі борються за життя його дружини. Також в автопригоді загинув його товариш, – пише Суспільне.

Водій BMW на швидкості з'їхав у кювет: в ДТП на Закарпатті загинули двоє чоловіків з Івано-Франківщини

Що відомо про Богдана Сташківа

Богдан Сташків народився 21 серпня 1957 року в селі Дички Рогатинської громади. Закінчив Рівненський інститут культури та юридичний факультет Львівського національного університету.

Працював директором Будинку культури в Тисмениці, завідувачем Тисменицького відділу культури. Богдан Сташків гастролював країнами Європи, був у Канаді та Сполучених Штатах Америки.

Також займався благодійністю — проводив концерти на підтримку Збройних сил України.

19 серпня 2007 року у Франківському драмтеатрі відбувся ювілейний концерт народного артиста, а 15 вересня — у Національному палаці “Україна” в Києві.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...