Опубліковано: 7 Жовтня, 2024. Переглядів: 608


Жителі міста на Закарпатті повідомляють про молодиків, які безкарно б’ють і грабують перехожих – ЗМІ (ФОТО)

Днями внаслідок такого нападу у травматологічному відділенні Виноградівської районної лікарні опинилася місцева прибиральниця ОСББ пані Світлана.

Як повідомляє жителька Виноградова Ольга Капіца, підлітки напали на жінку, побили її та пограбували, пише Громада Закарпаття – Groza-news.info.

Допис виликав шалену лискусію і люди почали розповідати, що ці підлітки бʼють людей не вперше. І сходить їм усе з рук завдяки бездіяльності місцевої поліції, яка ніяк не реагує на інцидент. Зокрема, замість приїхати на місце інциденту, як стверджують дописувачі, жінці відповіли, що наразі немає вільних працівників!

Немає і шерифа, якого з пафосом представляла місцева влада і який не рагує на чергове побиття людей.За бездіяльності копів, люди самі вирахували злочинуів. Це – Руслан Якоб та Борис Адам, які навіть зайшли у коментарі під дописом про побиття аби у доволі примітивний спосіб спробувати себе відбілити.

 

Виноградівці розповідають, що безкарність злочинців, які бʼють людей у Виноградові має системний характер. Як доказ наводять реальні історії з життя у яких також прослідковується бездіяльність місцевих лікарів.

Далі наводимо пряму мову авторки допису:

“Ця жінка також стала жертвою насилля. Сьогодні зранку вона потрапила в лікарню, і знаходиться в кімнаті з моєю сестрою. Її побили ті ж самі істоти, що і мою сестру! Зі слів жінки, вона прибирала під’їзд, їй заплатили якісь кошти. Ці тварюки слідили за нею, оскільки вже знають всі “гарячі” точки міста, стали її бити, душити, забрали кошти і втекли.Такі випадки, на жаль, не поодинокі, і ми не можемо залишатися осторонь. Важливо говорити про це, підтримувати постраждалих і боротися проти будь-яких проявів агресії та несправедливості. Завтра, ви або ваша дитина може стати черговою жертвою.Ми не можемо мовчати, коли поліція, яка має захищати громадян, дозволяє собі такі неприйнятні дії! Закликаю всіх не залишатися байдужими до цієї ситуації. Нам необхідно об’єднатися і висловити своє обурення з вимогою справедливості. Якщо не відреагувати зараз, подібне може трапитися з кожним із нас. Пишіть заяви, звертайтесь до правозахисних організацій, поширюйте інформацію. Разом ми можемо домогтися змін!…”У місцевій групі пишуть, що серед постраждалих є і дитина.

Попри все, як пишуть місцеві, агресивні підлітки продовжують вільно гуляти містом і тероризувати літніх людей:

 

А тим часом…

Поліція проводить розслідування за фактом побиття жительки Виноградова

Дізнавачі відділення поліції №1 Берегівського районного відділу поліції розслідують справу щодо побиття 45-річної жительки Виноградова. Подія трапилася 1 жовтня, потерпіла звернулася із заявою до правоохоронців наступного дня.

Вона заявила, що до нанесення їй тілесних ушкоджень причетний 23-річний місцевий мешканець. Поліцейські розшукали та допитали останнього, проте він категорично заперечує свою причетність до вказаного злочину та запевняє, що на момент інциденту перебував у зовсім іншому місці. Наразі поліцейські перевіряють покази обох сторін.

За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України, тобто умисне легке тілесне ушкодження. Наразі правоохоронці очікують на висновки судово-медичної експертизи, які мають вказати на ступінь важкості отриманих тілесних ушкоджень.

У справі вже проведено першочергові слідчі дії. Триває подальше розслідування для встановлення всіх обʼєктивних обставин та притягнення винних до відповідальності, повідомляє Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...