Опубліковано: 4 Жовтня, 2024. Переглядів: 875


На Закарпатті сталися три ДТП, є постраждалі (+ФОТО, ВІДЕО)

Про ДТП, що сталися протягом 3-4 жовтня, стало відомо із соцмереж та інформації від правоохоронців.

В Ужгороді легковик збив пішохода на “зебрі”

В обласному центрі Закарпаття, неподалік ЖК “Crystal”, ввечері четверга, 3 жовтня, легкове авто збило чоловіка, який переходив вулицю по пішохідному переходу.

В Ужгороді легковик збив пішохода на "зебрі" (ВІДЕО)

На опублікованому у соцмережах відео видно, що збитий пішохід від удару авто впав і вже не міг підвестися. Йому намагалися допомогти, підвести, але він не реагував.

Як повідомили згодом у поліції Закарпатської області, патрульні встановили, що водій КІА, наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, не пропустив пішохода. Постраждалого громадянина госпіталізували до Ужгородської міської лікарні з частковою втратою пам’яті, закритою черепно-мозковою травмою та рваною раною.

На 20-річного водія склали протокол за ст. 124 КУпАП (за порушення правил дорожнього руху і пошкодження майна), а також стосовно нього винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП (за керування транспорту без прав або не пред’явлення їх для перевірки).

Біля Неліпина на Мукачівщині п’яний і “безправний” водій VW врізався у відбійник

Про дорожньо-транспортну пригоду інформує патрульна поліція Закарпатської області.

Подія трапилась сьогодні, близько 4-ї години. На службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про ДТП без потерпілих на трасі М-06 Київ — Чоп, поблизу села Неліпино Мукачівського району.

На місці події поліцейські з’ясували, що водій авто Volkswagen не обрав безпечної швидкості руху, не був уважним, внаслідок чого здійснив наїзд на перешкоду — дорожній відбійник.

Під час спілкування з винуватцем ДТП патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, на що йому одразу запропонували пройти огляд, проте водій відмовився.

На порушника склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за ч. 2 ст. 126 (Повторно керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

В Ужгороді водій авто збив дитину на пішохідному переході

В Ужгороді на проспекті Свободи 4 жовтня водій автомобіля збив дитину, яка переходила дорогу по пішоходному переходу.

Про це Суспільному розповів речник патрульної поліції Закарпаття Ернест Завадський.

За його словами, внаслідок ДТП дитину з легкими тілесними ушкодженнями доправили до лікарні.

“Патрульні відібрали пояснення у всіх учасників автопригоди та невдовзі дадуть правову оцінку у справі”, — додав Ернест Завадський.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...