Опубліковано: 29 Вересня, 2024. Переглядів: 89


Гороскоп на 30 вересня – 6 жовтня

Протягом тижня з 30 вересня по 6 жовтня життя неймовірним чином зміниться на краще. Не відмовляйтеся від відряджень. Подорожі будуть вдалими.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“2 жовтня відбудеться кільцеподібне сонячне затемнення, – говорить астрологиня. – Пік затемнення припадає на 21:46 за Києвом, тому українці побачити його не зможуть. Завершується сезон затемнень. Нарешті відчуємо, що ніщо не заважає рухатися вперед. Гарно піде торгівля. Налагодяться справи у рієлторів, бізнес-аналітиків та менеджерів. Вдасться заробити більше, ніж за попередній місяць. Справи підуть краще від четверга. Зумієте заробити, якщо прокидатиметеся раніше і не відмовлятиметеся від додаткових обов’язків. Тельцям, Діва і Козорогам вдасться почати усе з чистого листа. Це період перезавантаження. Дайте волю фантазії. Працюйте наполегливо і отримаєте усе, чого забажаєте”.

Овен

Важко буде когось вмовити і перетягнути на свою сторону. Доведеться вдатися до хитрощів, щоб досягти своєї мети. Не варто влаштовувати шопінг. Цього тижня можна витратити забагато грошей на різний непотріб.

Телець

Куплена побутова техніка або предмети домашнього вжитку порадують вас. Візит до стоматолога заплануйте на кінець тижня. Нову зачіску і манікюр зробіть у вихідні.

Близнюки

Довіряйте інтуїції. Вона підкаже, на що варто погодитися, а від яких справ давно слід відмовитися Не рвіться туди, куди не встигаєте. Все складається на краще.

Рак

Додайте трохи краси у своє життя. Купуйте одяг, прикраси для дому. Малюйте і слухайте приємну музику. Оминайте неприємних для вас людей. Викиньте зайве, звільніть простір для нового. Коли відкинете непотріб, знайдете річ, яку давно вважали втраченою.

Лев

На кмітливих та сміливих чекає фінансовий успіх. Перші дні тижня сприяють звільненню від шкідливих звичок. Не дозволяйте стороннім втручатися у ваші особисті справи. Партнер, якого зустрінете на сайті знайомств, розчарує.

Діва

Помітите, що кохані зацікавилися ще кимось. Не поспішайте звинувачувати їх у зраді. Відверта розмова допоможе порозумітися. Уникайте ремонтів. Випари фарби та лаку викликатимуть нудоту і запаморочення.

Терези

Вдалий час, аби купувати нерухомість. Будете задоволені від того, як вигідно вклали гроші. Вам погодяться підвищити зарплатню. Здійсняться мрії, які виношуєте не один рік.

Скорпіон

На щоденні витрати грошей вистачатиме. Купуйте гарні одяг та аксесуари. Від того, як виглядатимете, залежить ваше самопочуття.

Стрілець

Вдасться отримати те, що раніше здавалося неможливим. До вас повернуться колишні кохані. Якщо хочете відновити стосунки, віддайте ініціативу у руки партнерів. Не шукайте половинку для своїх друзів та дітей. Вони впораються з цим самі.

Козоріг

Люди помітять найкращі риси вашого характеру. Не намагайтеся завоювати чиєсь серце подарунками. Вас любитимуть просто так. Утримайтеся від запрошення жити з кимось під одним дахом. Це буде ненадовго і розчарує обох.

Водолій

Вдалий час, аби почати опановувати нову професію. Записуйтеся на курси та не шкодуйте грошей на початок нової справи.

Риби

Довіртеся долі. Те, що має бути вашим, прийде до вас. Зачекайте з придбанням авто і земельних ділянок. Але можна розпочинати власну справу. Вона швидко окупиться.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...